Multisport foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Multisport foorumi

SEIKKAILU-URHEILUN KESKUSTELUPAIKKA
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Suomalaiset seikkailut venäläisellä luonteella pidetään Tahkolla huhtikuun alussa.

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Marishka
Viestien lukumäärä : 1
Paikkakunta : Tahko
Registration date : 28.01.2010

Suomalaiset seikkailut venäläisellä luonteella pidetään Tahkolla huhtikuun alussa. Empty
ViestiAihe: Suomalaiset seikkailut venäläisellä luonteella pidetään Tahkolla huhtikuun alussa.   Suomalaiset seikkailut venäläisellä luonteella pidetään Tahkolla huhtikuun alussa. Empty28.01.10 17:52

Aikana, jolloin suurimmassa osassa Eurooppaa talvi on jo luovuttanut yksinoikeutensa ja lämpimät kesäpurot alkavat leperrellä täyttäen likalammikoita, vitivalkoinen Suomi kutsuu teidät kylään kokemaan lähetevän talven viimeiset seikkailut.
Venäjän johtava seikkailurallijoukkue Arena kutsuu teidät nauttimaan viimeisistä pakkaspäivistä, yhteen Suomen parhaimmista lomakeskuksista Tahkoon, ja osallistumaan retkelle, joka johtaa Suomen maan lumisiin maisemiiin.
Seikkailuralli Tahko Arena Race (tahkoadventure.com) pidetään huhtikuun alussa Suomessa, kaupunki Nilsiän alueella.
Teitä odottaa unohtumaton viikonloppu, täynnä aitoja seikkailuja: on hiihtoa, parhailla juuri sitä varten valmistetuilla hiihtopoluilla, patikointia ja lumikävelyä luomoavan kauneilla järveillä, kukkuloilla ja metsissä, maastopyöräilyä asfaltoiduilla sivuteillä ja metsäpoluilla. Ja tietenkin mukana ovat erikoiset köysitehtävät kaikista kauniimissa ja mieleenpainuvissa maisemissa. Suunnistus käy loistavien suomalaisten turistikarttojen avulla, johin on sisälletty tarkkojen, ison koon karttojen avulla tehdyt suunnistusalueet.
Ennen kaikkia, tapahtuma tulee olemaan monilajisen urheilun juhla. Me kutsumme kaikkia maailman johtavia rallikuskeja tapamaan toisiaan Suomen mailla ja nauttimaan venäläisestä vieranvaraisuudesta. Teitä odottaa kilpailun avaus ja sulku tarjoilupöytineen, paljon lahjoja ja mukavia yllätyksiä, yleellinen majoitus Lakeford-mökkikylässä, siirtokyydit, lämpimät läpikulkualueet, kuivien vaatteiden toimitus, kuuma ruoka ja vesi seikkailuradalla.
Rata on suunniteltu niin, että kilpailijat näkevät Keski-Suomen luonnon kauneudet kaikissa loistossaan. Rastit sijoitetaan tarkoille ja selville tunnisteille. Saavuttuanne rasteille ymmärrätte, miksi järjestäjät ovat halunneet tuoda teidät juuri niihin tiettyihin paikoihin- niistä näkee ympäristön upeimmat maisemat ja hienoimmat kohdat.
Radat tulevat olemaan vakavasti otettavia ja täynnä korkeusvaihteluja. Kokonaisuudessaan, aika jaetaan tasaisesti kesken hiihto-, patikointi- (lumikävely) ja pyöräilyvaiheiden, jotka ovat maustettuja käysivaiheilla, valmistuminen joihin vaatii täyttä keskittymistä- ne eivät tule olemaan helppoja. Kaiken kaikkiaan rata tule olemaan 400km pitkä, jossa nopein aika on 52 tuntia.
Suoriutumisaika on laskettu niin, että suurin osa joukkueista pystyisi saavuttamaan finaalin. Lisäksi järjestetään paikka ja aika niin sanottua ”lyhyttä kurssia” varten. Turvallisuustarkoituksessa olemme suunnittelleet 2 tuntia lepoa yhdessä lämpimistä läpikulkualuiesta.
Rekisteröinti online on alkanut sivulla tahkoadventure.com.
Odotamme joukuettanne tulevan talven suurimmassa seikkailussa!
Takaisin alkuun Siirry alas
Terho
Viestien lukumäärä : 3
Paikkakunta : Helsinki
Registration date : 22.03.2009

Suomalaiset seikkailut venäläisellä luonteella pidetään Tahkolla huhtikuun alussa. Empty
ViestiAihe: Vajaa joukkue etsii jäsentä Tahko Adventureen   Suomalaiset seikkailut venäläisellä luonteella pidetään Tahkolla huhtikuun alussa. Empty25.03.10 10:32

Kaverin kaveri, ukrainalainen huippusuunnistaja Slava Mukhidinov on osallistumassa Tahkon kisaan venäläisjoukkueessa, josta puuttuu vielä yksi jäsen. Jos hieno talviseikkailukisa ja tutustuminen uusiin kisakumppaneihin kiinnostaa, niin voipi ottaa yhteyttä. Meiliosoite on sl_muxa miumau yahoo piste com.

Jos ei samaan aikaan olisi työreissua, lähtisin itse. Tai itse asiassa en, vaan olisin kerännyt koko joukkueen.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Suomalaiset seikkailut venäläisellä luonteella pidetään Tahkolla huhtikuun alussa.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Multisport foorumi :: Kilpailut :: Kausi 2010-
Siirry: